06.08.2010

Caut sanie...Si fular.Si manusi.


Calarasi,06. aug. 2010-40 de grade celsius in aer, 63 grade la sol.
Toti calarasenii au evantaie,ori sticle de apa rece pe care le lipesc din cand in cand de fata,haine subtiri si transpiratie pe fata(si nu numai).Din cand in cand,mai vezi si un/o nebun/a imbracat/a in sacou cu maneca lunga,incaltat cu bocanci si cu caciula in cap.Cersetori.Atunci ai tentatia sa ii intrebi daca nu cumva le e frig.
Eu de obicei nu am probleme cu caldura asta,as numi-o excesiva,insa astazi am zis ca o sa innebunesc.Camasa imi era uda,apa nu imi satura setea si mama inrautatea situatia,spunandu-mi din 2 in 2 minute cat ii este de cald.
Ce vreau sa scot in evidenta prin acest post?
NIMIC!
Vreau doar sa imi elimin dracii pe care i-am acumulat(doar) astazi din cauza soarelui in exces.
Cum spuneam,deci. Vedeti ca nu cumva,la frigurile astea de pe la noi,sa raciti sau mai stiu eu ce... E bine,ca pentru orice eventualitate,sa plecati de acasa cu caciula,fular,manusi,sanie si geaca de fas.

Si acum,mai serios:cum sa ne ferim de canicula.
Specialistii ne recomanda ca, in aceasta perioada, sa consumam multe fructe si lichide(minim 2,5 l de apa pe zi), sa evitam grasimile si proteinele animale, precum si bauturile dulci. De asemenea, trebuie sa purtam ochelari de soare si haine deschise la culoare.

Un comentariu:

Alecs spunea...

Heei!

Daca ai primit acest mesaj inseamna ca am aflat din surse sigure ca esti un blogger din Calarasi. Iata ce iti propunem: un blog meet!

De ce ai participa si tu la asa ceva?

- poti intalni alti bloggeri care impartasesc aceleasi pasiuni ca si tine;
- ai sansa sa castigi un premiu la Blogs Academy Awards;
- iti faci cunoscut blogul;
- poti intalni oameni care sa te ajute in cariera ta viitoare;
- te vei distra;
- pentru ca adevaratii bloggeri nu sunt Basescu, Antonescu, Cutarescu, ci TU!
- pentru ca intotdeauna e mai bine in doi decat in unu (nu va ganditi la ceva porno!)!

Aceasta noua comunitate te asteapta. Inscrie-te si tu! Tot ce ai de facut este sa ne trimiti un mail la adresa bloggercalarasi@yahoo.com, in care sa ne spui ca esti de acord si sa ne confirmi link-ul blogului tau si automat vei fi inscris pe blogul dedicat bloggerilor calaraseni. Aici, cum am zis si mai sus vei ocazia sa participi la concursuri si sa ne impartasesti si noua din gandurile tale.

Come and join the blog side...we have blog meets!

Blog: http://blogmeet-calarasi.blogspot.com/

Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=143548599001504&v=wall&ref=ts