09.01.2011

Say goodbye to yesterday

Va salut!Si la multi ani pe anul asta!
Imi cer scuze ca nu am postat nimic pe parcursul celor doua luni,luni ce au fost foarte grele pentru mine:teme,teze,teste,ascultat etc,etc.
Sper ca ma intelegeti si nu o sa ma nominalizati la "BLOGURI MOARTE".:))Pentru voi ar fi amuzant,dar pentru mine nu.
Si cum in fiecare zi mi-am amintit de dragul meu blog(a.k.a "my little child"),m-am gandit sa postez cateva impresii din noiembrie,decembrie,iar apoi sa va povestesc ce parere am eu despre vacanta de iarna.
Noiembrie a trecut repede,pentru ca asteptam din tot sufletul sa vina decembrie,sa vina vacanta,sa scap de teze,sa plec in Spania(draga mea Spania).
Decembrie a trecut cum a trecut si noiembrie,numai ca zilele in care aveam tezele stabilite pareau cele mai urate,lungi si triste zile traite pana in acel moment.Nu ma gandeam vreodata ca o sa traiesc momente asemanatoare traite cu cele din ziua in care am dat teza la matematica.
Taiam zilele din calendar;abia asteptam sa ajung acasa,sa iau markerul si sa tai ziua din calendar;nu mai puteam,nu mai aveam rabdare,nu puteam sa inteleg de ce nu vine odata ziua de 21,sa plec in pana mea odata in Spania si sa imi fie cald,nu frig.
Zilele vacantei au trecut mult prea repede,au trecut exact ca un vis, care se consuma in 6 secunde,asa cum spun cartile de specialitate.Chiar daca e posibil sa ma repet,a fost un vis,in care inainte sa il traiesc,nu avem absolut deloc incredere.Spania-Barcelona-Tarragona-Andorra-Andorra la Vella-Encamp-Salou-Tarragona-Barcelona-->Romania.
Nu regret nimic,insa ce urasc cel si cel mai mult este teoria aia nenorocita care spune ca un vis dureaza doar 6 secunde,iar in cazul in care dureaza mai mult,intri in coma.Cred ca plecarea din Spania a fost a saptea secunda pentru mine,intrucat...Jumatate din suflet mi-a ramas acolo;am ramas si eu cu gandul alaturi de cele 17 grade din ultima zi,alaturi de Parcul Guell al lui Gaudi,alaturi de catedrala Sagrada Familia,Parc de la Ciutadella si Barri Gotic.



P.S:Chiar daca anul a inceput de ceva zile,vreau sa va urez tuturor un an nou mai frumos,plin de impliniri si momente calde,petrecute alaturi de cei dragi!
La multi ani inca odata!

3 comentarii:

Alecs spunea...

Muuultumim la fel si tie, micuto ^___^

Copiat examen spunea...

Buna dimineata. V-ar interesa un schimb de link cu magazinul nostru online? V-am fi recunoscatori si va multumim anticipat. Ne puteti gasi pe adresa de email admin[at]copiatexamen.ro unde [at] este @.

O zi buna in continuare.

Ioana spunea...

Frumos articol Diana ne-ai lipsit.